بجد والله يا جماعة انا مجربة الطريقة ديه وبجد طعمها خطيرة
احنا محتاجين:
لازم تكون دجاجه مجمده ولو كانت طازجه حطيها في ثلج لمدة ثلاث ساعات ولازم تقطعها قطع صغيرة
معلقه زعتر
معلقتين ملح ويمكن الاضافه حسب الطعم
نصف معلقة فلفل اسود وياريت لو كان في فلفل ابيض
نصف معلقه قرفه
فنجان ليمون صغير
عصير اربع بصلات
كوب زبادي او نصف كوب لبن
معلقة خل
معلقة سوماء
وبعدين نتبل الدجاجه لمدة 12 ساعة
وبعدين نجيب دقيق و نحط قطعة الفراخ فيها وبعدين نحطها في البيض وبعدين في دقيق الذرة
وبعدين نجيب حاجه للقلي تكون عمقيه ونحط فيها زيت ونحط قطعة الدجاج ولازم تكون متغطيه بالزيت ونهدي النار على الاخر لحد ما تحمر
احنا محتاجين:
لازم تكون دجاجه مجمده ولو كانت طازجه حطيها في ثلج لمدة ثلاث ساعات ولازم تقطعها قطع صغيرة
معلقه زعتر
معلقتين ملح ويمكن الاضافه حسب الطعم
نصف معلقة فلفل اسود وياريت لو كان في فلفل ابيض
نصف معلقه قرفه
فنجان ليمون صغير
عصير اربع بصلات
كوب زبادي او نصف كوب لبن
معلقة خل
معلقة سوماء
وبعدين نتبل الدجاجه لمدة 12 ساعة
وبعدين نجيب دقيق و نحط قطعة الفراخ فيها وبعدين نحطها في البيض وبعدين في دقيق الذرة
وبعدين نجيب حاجه للقلي تكون عمقيه ونحط فيها زيت ونحط قطعة الدجاج ولازم تكون متغطيه بالزيت ونهدي النار على الاخر لحد ما تحمر
الأربعاء 07 يوليو 2010, 11:01 pm من طرف obida
» شبكة الحان الحرية
الأربعاء 07 يوليو 2010, 11:55 am من طرف obida
» : تزوجت 800 رجل وهربت ؟؟
الخميس 13 مايو 2010, 9:34 am من طرف بنت غزة
» يا اهل الراية
الخميس 13 مايو 2010, 9:30 am من طرف بنت غزة
» نكت مضحكة جدا ههههههههههه
الجمعة 30 أبريل 2010, 4:48 am من طرف البراري
» لغز معقد ... أشوف شطارتكم
الجمعة 30 أبريل 2010, 4:45 am من طرف البراري
» [ إن الله توابٌ رحيم ]
الجمعة 30 أبريل 2010, 4:32 am من طرف البراري
» موقف جميل
الجمعة 30 أبريل 2010, 4:31 am من طرف البراري
» أدخل ولا تتردد
الجمعة 30 أبريل 2010, 4:29 am من طرف البراري